Skattejagt piratfødselsdag

At holde piratfødselsdag er populært blandt små pirater! Hvordan arrangerer man så en vellykket piratfødselsdag?

Først og fremmest skal man finde ud af, hvor mange pirater I bliver?
Derefter laver man en fin invitation med pirattema, fx kan man lave invitationen i form af et skattekort, og hvor man specificerer, at man meget gerne må komme udklædt.

Hvordan laver man et piratkostume?
Dette gøre let med en løs hvid skjorte, evt. med en vest, et par sorte bukser, eller strømpebukser og knælange shorts, og et tørklæde bundet om hovedet, eller en sørøverhat, hvis man har en sådan. En krog i stedet for en hånd kan man nemt lave af pap og metalfolie.

Mad til en piratfødselsdag
Piratspyd: spyd med små frikadeller, cocktailpølser, stykker af rød peberfrugt og frisk ananas.

Frugtbowle
Lav en eksotisk frugtbowle, som fører tankerne hen til De Caribiske Øer. Bland lige dele mineralvand eller frugtsodavand med eksotisk juice i en stor skål. Kom stjernefrugt, appelsin, melon og ananas i. Hæld is i bowlen lige inden servering. Servér med sugerør.

Piratlagkage
Lagkage dekoreret med et låg af sort marcipan med et udskåret sørøverflag eller print på rispapir.

piratskattejgt

Piratmysteriet

Hold en piratfødselsdag! Pirater er et populært tema til børnefødselsdagen! Vores piratskattejagt er den eneste aktivitet, du behøver for at gøre fødselsdagen til en succes! Piratkaptajn Tveskægs værste fjende, den grusomme kaptajn Sortskæg, er ude efter hans fantastiske sørøverskat! Tveskæg selv er forlist på en øde ø, og nu har han sendt en flaskepost ud om, at han skal bruge børnenes hjælp til at redde skatten! Lad børnene begive sig ud på et spændende pirateventyr!

Piratmysteriet for 4-6 år>>

Piratmysteriet for 7-10 år>>

Skattejagt pirat

Skattejagt på de 7 have

Hold piratfest med en spændende skattejagt! Lad de små pirater begive sig ud på eventyr på de syv have! På vej mod skatten skal de løse finurlige gåder og udfordrende opgaver. Du får alt, hvad du har brug for, så du hurtigt og nemt kan arrangere denne supersjove skattejagt med pirattema
Skattejagt på de 7 haven for 4-6 år>>

Skattejagt på de 7 haven for 7-10 år

 

Facebooktwitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*