Skolestart – skattejagt til børnefødselsdag

skolestart

Så er det skolestart, måske er det for dit barns vedkommende endda første skoledag. En skolestart er altid spændende!  Både børn og forældre er fyldt af forventninger til det nye skoleår.

Børnefødselsdag med skattejagt

Nu hvor sommerferien ligger bag os er det også tid til alle børnefødselsdagene. Vi hjælper selvfølgelig gerne til med underholdningen, samt kommer med gode råd til hvordan du arrangerer en vellykket børnefødselsdag.

Det er altid sjovt at holde børnefødselsdag, men selvfølgelig også en udfordring, man vil jo gerne have at det bliver mindst lige så sjovt som sidste år. Eller måske er det endda første gang, at I skal holde en børnefødselsdag – hvordan foregår det, hvem skal man invitere, hvad skal man servere, og hvad skal man finde på af lege?

Når man skal arrangere en børnefødselsdag er især for de mindre børn, er det en god idé at vælge et tema, for at man kan have et fokus for festen. Så har man en retningslinje for både indbydelse, pynt, mad, aktiviteter, lege og evt. udklædning. Vi har udarbejdet forskellige spændende skattejagter der passer til de populære børnefødselsdagstemaer, fx pirat-, prinsesse-, superhelte- og junglefødselsdagstema. En skattejagt kan meget vel være eneste aktivitet til fødselsdagen, så ved at vælge en temaskattejagt har du skabt omdrejningspunktet for fødselsdagen, hvilket gør det superenkelt for dig så at arrangere og afholde fødselsdagen.

Se vores temaer til børnefødselsdag

Her ser du hvordan du holder en piratfødselsdag

Her ser du hvordan du holder en prinsessefødselsdag

Her ser du hvordan du holder en superheltefødselsdag

Her ser du hvordan du holder en junglefødselsdag

GRATIS! Vi byder på dekorationsmateriale til at lave selv til børnefødselsdagen. Bestil, print og klip og klistre! Vælg mellem 4 forskellige temaer:
Dekorationsmateriale til børnefødselsdag

Facebooktwitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*