skattejagt
Færdige skattejagter

At lave sin egen skattejagt er virkelig sjovt! Man kan gøre alt fra at tage billeder af steder, som børnene skal finde, til at skrive ledetråde, som de følger fra sted til sted – eller allersjovest: Man finder på gåder og underholdende opgaver, som børnene skal løse, før de kan komme videre. Der er dog meget, som skal gøres, hvis man fx vil lave en skattejagt til børnene til børnefødselsdagen. Man skal også sørge for indbydelser, mad, drikke, måske et lejet lokale og meget mere. Hvis man desuden er småbørnsforældre, plejer tid ikke at være det, man har mest af …

Så kan det være en god og enkel løsning at få lidt hjælp med skattejagten og købe en færdig! Det er det, vi forsøger at hjælpe med. Vores færdige skattejagter fås med mange forskellige temaer, som er populære hos børnene år efter år. Nye generationer fascineres af superhelte og pirater, og de fleste piger har en længere eller kortere ”prinsesseperiode”. Vi har også skattejagter, der passer til den aktuelle årstid og sæson.

Skattejagterne indeholder gåder og underholdende opgaver, og de fleste er lavet, så man kan gennemføre dem både inde og ude, eller både og. Skattejagterne er også alderstilpassede, og de fleste findes i en variant, der passer til børn i førskolealderen, og en variant, som passer til børn, der er begyndt at gå i skole.

Læs her, hvilken variant du skal vælge i forhold til alder>>

Her finder du en hel masse skattejagter, der er perfekte til børnefødselsdag>>

Festhjemmesiden grapevine.dk har ikke kun færdige skattejagter, men også en hel masse andet sjovt til fest, underholdning og hyggeligt samvær. Til de lidt ældre børn, der har forladt stadiet med børnefødselsdag, er der mobilskattejagter, escape games og mysterier. Til de voksne er der udfordrende mordmysterier, underholdende quizzer, mobilevents og meget mere!

Gå ind på grapevine.dk for at botanisere blandt alle de sjove alternativer, der kan forgylde din næste fest eller sammenkomst!

Aktiviteter og gør-det-selv events for børn og voksne – til enhver lejlighed!
Børnefødselsdag udendørs

Facebooktwitter