Skattejagt i skoven

Skattejagt Skovmysteriet

skattejagt i skoven skattejagt børn

Skal du holde børnefødselsdag, så kan vi anbefale Skovmysteriet. Skovmysteriet er en superspændende skattejagt, som er let for børnene at leve sig ind i. Eventyrjægeren Vilde Valdemar har gemt en skat, som børnene skal på skattejagt efter. Her kan børnene opleve naturen samtidig med, at de går på skattejagt. Skovmysteriet kan foregå hvor som helst det passer, men i forhold til temaet egner det sig selvfølgelig godt ude i skoven. Så hvorfor ikke arrangere børnefødselsdag i skoven, med madkurve, evt. grillning og med en skattejagt som underholdning?

Skattejagt i skoven: Her finder du Skovmysteriet beregnet for hhv. aldersgruppen 4-6 år og 7-10 år

Det er superunderholdende, spændende og udfordrende for børnene at være udendørs en hel fødselsdag. Skoven er magisk, lad børnene lede efter poster ude på de små skovstier og i lysninger. Husk at specificere i indbydelsen at fødselsdagen udelukkende kommer til at foregå udendørs, så børnene skal være klædt på efter vejrforholdene. Til skattejagten tegner du et kort over posterne, som du har gemt. Her kan du printe et billede fra google earth, hvorpå du markerer posterne som børnene skal lede efter.

Her har du forslag til en fødselsdagsplan:

Børnene ankommer og ser sig omkring, og gaver pakkes op

Servering af fx grillpølser, burgere, eller grillspyd, alternativ kan være en lille madpakke til alle børn forberedt hjemmefra

Skattejagt i skoven: Skovmysteriet (skattejagten tager ca. 40 minutter)

Fødselsdagskage (her er lagkage ikke så praktisk)

Fri leg

Når man holder en børnefødselsdag i skoven, kan det være en god idé at alliere sig med nogle af forældrene, som kan hjælpe til med at holde styr på børnegruppen. Husk også at rydde godt op efter jer, medbring affaldssække til gavepapir og andet affald.

Mere information om skattejagt: Skovmysteriet

Skovmysteriet 4-6 år

Skovmysteriet 7-10 år

Les mer:

Børnefødselsdag: Tips til mad, tema og de mest populære lege

Festaktiviteter og gør-det-selv events for børn og voksne – til enhver lejlighed! Børnefødselsdag udendørs

Facebooktwitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*