5 skattejagter til halloweenfesten!

halloween skattejagt

5 perfekte skattejagter med og uden mobil til børnefødselsdagen under den mørke årstid og selvfølgelig til Halloweenfesten!

Spøgelsemysteriet

Det Gamle Spøgelse er træt efter hundrede søvnløse spøgelsesnætter og vil overlade den tunge pligt at vogte Det Øde Hus skat til sine to spøgelsesbørne-børne-børne-børne-børn. For at teste dem gemmer han nøglerne til kælderkammeret, hvor skatten er, hos Det Øde Hus andre skumle beboere. Men De Små Spøgelser Buu og Boo ønsker ikke hænge ud i spøgelseshuset de næste hundrede år, de vil i stedet ud og spøge andre steder, så de lover børnene, at de må få skatten – hvis de kan finde nøglerne!

Monsterbalmysteriet

En drilagtig vampyr har stjålet nøglerne til heksen Mares skab, hvor hun opbevarer de hemmelige ingredienser til sin heksebryg og desuden alt halloweenslikket til ballet. Børnene må hjælpe heksen og redde monsterballet! Et (u)hyggeligt halloweeneventyr!

Halloweenmysteriet

På Grev Vlads fjerntliggende slot Kråkehof er der en gemt skat, som bevogtes af slottets mange mystiske beboere, heksen Maya-Magica, alle spøgelserne, troldmanden Miraculix, Frankenstein’s monster, Grev Vlads slægtning fra Transsylvanien m.fl. For at finde skatten skal man løse spændende udfordringer og gåder!

Halloweenjagten – skattejagt i mobilen!

Børnene går på skattejagt med en app i mobilen, hvor de finder positioner på kortet og besvarer spørgsmål for at komme videre. Du bestemmer hvor, og hvor lang ruten skal være! Halloweenjagten er lavet til børn i forskellige aldre, hvis børnene skal løse det hele selv, bør de have startet i skolen og kunne læse og regne. Men der er også spørgsmål, som de yngre børn kan være med til at løse! Der er elve kortpositioner, som skal findes, og ti Halloween-gåder, som skal løses på vejen. Gåderne handler om spøgelser, monstre, vampyrer og alt muligt andet, som hører til Halloween.

Jagten på spøgelsesskatten – skattejagt i mobilen!

Kun en gang om året, midt under efteråret, når mørket hersker, er der mulighed for at finde den urgamle spøgelsesskat og befri de rastløse ånder… For at finde skatten behøves der hjælp fra de væsner, der ikke tilhører menneskeligheden – spøgelser, alfer, vampyrer, troldmænd, varulve og mange andre mere eller mindre frygtindgydende figurer…En rigtig cool skattejagt med kort og gåder i mobilen!

Halloweenfest for børn – vores 5 bedste tips!

Halloween-puslerier – udskriv gratis spil, kort & dekorationer til halloween!

Facebooktwitter