børnefødselsdag

Invitationskort til børnefødselsdagen

www.grapevine.dk finder du en invitationskortdesigner, hvor du hurtigt, nemt og gratis kan lave fine indbydelser til børnefødselsdagen. Du vælger et layout og skriver din egen tekst og får straks et fint invitationskort i A4-størrelse, lige til at skrive ud. Det hele er nemt, uden kompliceret teknik og uden at du behøver at folde, klippe og klistre. Vi ved, at det ofte haster, når invitationerne skal sendes!

Der er selvfølgelig invitationskort, som matcher alle vores skattejagter, så hvis du planlægger en børnefødselsdag med et tema og en skattejagt, kan du vælge en invitation, der passer til det, men der findes selvfølgelig også andre indbydelseskort uden et bestemt tema og desuden invitationskort til de forskellige sæsoners fester, til påske, sommer, halloween og jul!

Her laver du dine egen invitationskort til børnefødselsdagen – hurtigt, nemt og gratis!>>

Invitationskort til børnefødselsdagen

Hvad skal der stå på invitationen til børnefødselsdag?

– Hvem, der inviterer.

– Dato og tid, skriv både, hvornår børnefødselsdagen begynder og slutter.

– Adresse.

– Om festen har et tema, om man skal komme udklædt (hvis man har lyst).

– Om I skal være udendørs hele eller noget af tiden, er det godt at skrive det på forhånd, så gæsterne er klædt på efter vejret.

– Fortæl, hvilken mad I byder på.

– SU, til hvem skal man fortælle, om man kommer, og hvornår er fristen for det.

– For de yngste børn kan det også være godt, hvis man fx skriver: ”Forældre er velkomne til at blive – vi byder på kaffe!”, eller noget lignende, så gæsterne ved, hvad du har tænkt dig.

Facebooktwitter