Påskeskattejagt – sjov æggejagt for børnene!

påske, æggejagt

Nu er påsken her i næste uge! Skal I holde æggejagt for børnene i påsken?

I en klassisk æggejagt leder børnene efter chokoladeæg i haven – men vi har et lidt sjovere forslag, der også er lidt mere udfordrende for børnene i jagten på det eftertragtede påskeæg! En æggejagt, der er udformet som en skattejagt med påsketema.

I påskeskattejagten får børnene ledetråde, som leder til forskellige steder/poster. På posterne skal børnene løse gåder, så de kan finde hønen Agathes æg – som hendes frække kyllinger har gemt. Til sidst når alle Agathes æg er fundet, skal børnene lede efter et rigtigt påskeæg!

Æggejagten fås til to forskellige aldersgrupper 4-6 år og 7-10 år, og kan laves med en stor eller lille gruppe børn, og den kan gennemføres både ude og inde, eller en kombination. I produktet findes der forslag til ledetråde, som passer både udendørs og indendørs. Alt hvad du skal bruge til at arrangere en spændende skattejagt, findes i produktet – spiloversigt, indledende historie, samt gåder i fint design lige til at placere på posterne. Man kan desuden vælge at gennemføre æggejagten med ekstra udfordringer, som er af en mere fysisk karakter, instruktioner til hvordan disse udfordringer udføres, findes også i produktet, som du får leveret direkte til din e-mail.

Her finder du skattejagterne:

Påskeskattejagt: Æggejagten 4-6 år

Påskeskattejagt: Æggejagten 7-10 år

Børnefødselsdag – sådan arrangerer du den sjoveste fødselsdag!
Facebooktwitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*