Børnefødselsdag med istema / Frost børnefødselsdag

Skattejagt Ismysteriet

Hold en Frost børnefødselsdag! De fleste små isprinsesser har set filmen ”Frost,” og vinter og ismiljøet sætter gang i fantasien hos dem! Med inspiration fra filmen kan man holde en isfødselsdag. Grapevine har en skattejagt, som passer perfekt til dette istema, den hedder ”Ismysteriet” og er en populær vinterskattejagt blandt små isprinsesser. Ismysteriet findes i to versioner, til de 4-6 årige børnehavebørn, eller til de 7-10 årige, som går i skole og kan læse og regne.

isfødselsdag

Lav din egen invitation til bal på isslottet, hvor man kan opfordre til at børnene klæder sig ud efter temaet, men samtidig gør opmærksom på at der kommer til at være en udendørs skattejagt, så børnene skal have godt med overtøj på.

To timer plejer at være rigeligt til en børnefødselsdag især for de mindre børn. På to timer kan man nå både at servere lidt mad samt at gå på skattejagt og iskage til at slutte af på. Grapevines skattejagter varer ca. 45 minutter, og man kan vælge at udføre dem enten med et kort eller ved hjælp af ledetråde. Til Ismysteriet kan man meget vel tegne et kort over hvor man har placeret posterne, hvis man ønsker at den skal foregå udendørs.

Dæk et fint fødselsdagsbord med istema, fx hvid papir- eller stofdug, hvide tallerkener, lyseblå servietter og et med sølv glimmer eller konfetti strøet på bordet.

Man kan servere nogle lækre trekantssandwiches, grøntsager mm. på et buffetbord, så børnene selv kan tage for sig, det plejer at være en succes!

Efter at børnene har spist skal de ud på skattejagt, her egner Ismysteriet fra grapevine sig perfekt. Det er let for børnene at leve sig ind i den spændende historie med isprinsesse Arabella, pingvinen Puk og Elgen Ole, som skal have børnenes hjælp til at redde den årlige isfest.

Når børnene er kommet indenfor igen efter skattejagten, kan man servere is, her er et billede af et isslot til inspiration!

Mere info:
Ismysteriet 4-6 år>>

Ismysteriet 7-10 år>>

isslot skattejagt børnr

9 Mobilskattejagter

Lav et fint invitationskort til børnefødselsdagen GRATIS!

Sådan arrangerer du en junglefødselsdag og selvfølgelig med en skattejagt med jungletema! Udklædning, mad, lagkage og lege…

 

 

Facebooktwitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*