Ny skattejagt til en halloweenfest

halloween lege


Halloween Børnefødselsdag skattejagt

Tid til en halloweenfest! Nu er halloween over os, og hvad med en spændende skattejagt til din halloweenfest!

Vi kan anbefale en skattejagt til børnenes halloweenfest som en ekstra aktivitet udover “slik og ballade”. En skattejagt egner sig ikke kun til en børnefødselsdag, men kan også bruges som underholdning i forbindelse med mange andre festlige lejligheder. Lad børnene begive sig ud på en spændende skattejagt her til halloween! En skattejagt fuldender med sikkerhed børnenes halloweenfest.

Monsterbalmysteriet er Grapevines nye halloweenskattejagt. Hvert år på All Hallows Eve indbyder heksen Mare til monsterbal i sit store hus, Flederburg. Her inviterer hun alle de vampyrer, hekse, spøgelser og monstre, der i løbet af året har brugt deres kræfter på at gøre noget godt. Til ballet serverer heksen Mare sin helt specielle halloweenheksebryg, som giver alle fornyede gode kræfter. Dagen for ballet er oprundet, men alt er kaos på Flederburg – en drilagtig vampyr har nemlig stjålet Mares nøglebundt med de seks nøgler til skabet i kælderen, hvor ingredienserne til heksebryggen og alt halloweenslikket er gemt!

Hun behøver derfor børnenes hjælp til at finde nøglerne, som er gemt rundt på Flederburg, og når børnene har hjulpet med at finde nøglerne til skabet, får de også adgang til det eftertragtede halloweenslik!

Monsterbalmysteriet er som andre af Grapevines skattejagter komplet med historie, spiloversigt, gåder, udfordringer og diplomer. Du får efter bestilling skattejagten leveret som en PDF-fil til din mail, som du selv printer – det tager ikke lang tid at sætte sig ind i konceptet, og derefter er det blot at placere gåderne og starte skattejagten! En meget overkommelig aktivitet at planlægge, men som med garanti gør børnenes halloweenfest til en succes!

Skattejagt halloween 2018

Her finder du Monsterbalmysteriet 4-6 år

Her finder du Monsterbalmysteriet 7-10 år

Facebooktwitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*