Ny udendørs skattejagt med udfordrende opgaver!

Mission: Skattejagt! er en sjov udendørsleg!  Skattejagten er perfekt til klassefesten eller udflugten og selvfølgelig til fødselsdagsfesten! Den kan gennemføres hvor som helst – i haven, i parken eller skoven.  Den indeholder 8 spændende opgaver, som børnene skal løse. Man kan lave skattejagten for en mindre gruppe børn eller for mange, som deles op i mindre grupper. Opgaverne er både udfordrende for hjernen og praktiske. Børnene skal regne, dechifrere og løse gåder, men også lægge puslespil, løbe med vand, lede efter ledetråde, følge baner og sprænge balloner.

Det meste af det der behøves, er allerede klar, opgaverne er på papir, som man sætter op som forskellige poster. Mange af opgaverne bygger på sedler med forberedte udfordringer, som man udskriver, men for at gøre det ekstra sjovt, har skattejagten også en del praktiske momenter, hvor der er brug for rekvisitter. De rekvisitter, der behøves, udover det man skriver ud, er almindelige ting, som man forhåbentlig har derhjemme.

Skattejagten er tænkt at passe til børn på ca. 8-12 år. Produktet leveres med det samme med e-mail – du udskriver selv alt det, du behøver!

Mission: Skattejagt! 8-12 år

oppdrag børn

Facebooktwitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*