Færdige skattejagter for børn

Her finder du en hel masse skattejagter, der er perfekte til børnefødselsdag!

undervandsmysterietUndervandsmysteriet

Kaptajn Kuling vil redde de udrydningstruede delfiner og beder om børnenes hjælp til at hente piraten Etbens skat ved hjælp af en lille blå ubåd. Det er tid til at tage af sted på et undervandsmysterium!
Undervandsmysteriet (4-6 år)>>
Undervandsmysteriet (7-10 år)>>

 

piratskattejagtPiratskattejagt: Skattejagt på de 7 have

Hold en supersjov piratfest med vores piratskattejagt på de syv have! Børnene kommer ud på et medrivende eventyr i jagten på den store sørøverskat. Ved hjælp af ledetråde kommer de fra destination til destination, hvor de skal løse finurlige gåder og spændende udfordringer.
Piratskattejagt: Skattejagt på de 7 have (4-6 år)>>
Piratskattejagt: Skattejagt på de 7 have (7-10 år)>>

 

skattejagt piratmysterietPiratmysteriet

Hold en piratfødselsdag! Piratkaptajn Tveskægs værste fjende, den grusomme kaptajn Sortskæg, er ude efter hans fantastiske sørøverskat! Tveskæg selv er forlist på en øde ø, og nu har han sendt en flaskepost ud om, at han skal bruge børnenes hjælp til at redde skatten!
Piratmysteriet (4-6 år)>>
Piratmysteriet (7-10 år)>>

 

superhelteventyretSuperhelteeventyret

Skurken med den grønne maske har placeret en bombe i Big City! SuperSigurd har brug for hjælp til at bekæmpe skurken og finde koden til at desarmere bomben. En supersjov skattejagt med spændende gåder og udfordringer, der skal løses, og i et design, der sætter gang i fantasien!
Superhelteeventyret (4-6 år)>>
Superhelteeventyret (7-10 år)>>

 

hotelmysterietHotelmysteriet

Hold en mysterie fødselsdag og lad børnene løse det spændende Hotelmysterie! Hotelchefen Georg Gæstfri behøver børnenes hjælp til at stoppe en listig tyv, som er løs på hotellet. På denne spændende skattejagt skal børnene løse gåder, finde de forsvundne ting og desuden indsamle ledetråde til hvem tyven er.
Hotelmysteriet (4-6 år)>>
Hotelmysteriet (7-10 år)>>

 

sommermysterietSommermysteriet

Forgyld hvilken som helst dag i sommerferien med en sjov og rigtig sommerlig skattejagt for børnene! Sommermysteriet passer til fødselsdagen, for de yngre gæster til sommerfesten, til familiefesten eller en grillaften med vennerne.
Sommermysteriet (4-6 år)>>
Sommermysteriet (7-10 år)>>

 

skovmysterietSkovmysteriet

Denne skattejagt gennemfører man udenfor med skattekort og ledetråde. Den egner sig godt til haven, i parken, på stranden eller i skoven! Børnene befinder sig på Familien Skovs campingplads i Storskoven, hvor den excentriske eventyrjæger Vilde Valdemar har gemt en skat!
Skovmysteriet (4-6 år)
Skovmysteriet (7-10 år)

 

cirkusmysterietCirkusmysteriet

Blot nogle timer inden premieren opdager løvetæmmeren Nadia, at de seks nøgler til løven Leos bur er forsvundet. Lad børnene fordybe sig i en spændende jagt på nøglerne og på vejen løse gåder og udfordringer.

Cirkusmysteriet (4-6 år)>>

 

 

prinsessemysterietPrinsessemysteriet

Prinsessemysteriet er en sjov skattejagt, hvor alle prinsesser skal hjælpe prinsesse Rose, Anemone og Linnea på slottet Morgendug med at befri deres ven prins Månestråle, som en ond fe har forvandlet til en frø og har låst inde i slottets højeste tårn.
Prinsessemysteriet (4-6 år)>>
Prinsessemysteriet (7-10 år)>>

 

junglemysterietJunglemysteriet

En børnefødselsdag, som børnene aldrig glemmer! Lad børnene begive sig ud på ekspedition i junglen for at finde mayaindianernes glemte by og dens sagnomspundne skat! Det bliver et rigtigt eventyr fyldt med spændende udfordringer, gåder, der skal løses, og møder med junglens vilde dyr!
Junglemysteriet (4-6 år)>>
Junglemysteriet (7-10 år)>>

 


detektivmysterietDetektivmysteriet

I Småkøbing hærger den berygtede skurk “Skyggen”, og der sker mystiske ting – værdifulde bøger forsvinder fra biblioteket. Byens klodsede detektiv Fingal Finn tager udfordringen op at finde bøgerne, men bibliotekaren Bella Bladrerup ved bedre og beder i stedet børnene om at hjælpe til! Inviter til detektivfødselsdag!
Detektivmysteriet (4-6 år)>>
Detektivmysteriet (7-10 år)>>

 

spogelsesmysterietSpøgelsesmysteriet

I Spøgelsesmysteriet skal De Små Spøgelser Buu og Boo have hjælp af børnene til at finde nøglerne til kælderkammeret i Det Øde Hus- for derinde er den hemmelige skat, som har været bevogtet af Det Gamle Spøgelse i 100 år! Perfekt til børnefødselsdagen under den mørke årstid og selvfølgelig til Halloweenfesten!
Spøgelsesmysteriet (4-6 år)>>
Spøgelsesmysteriet (7-10 år)>>

 

monsterbalmysterietMonsterbalmysteriet

En drilagtig vampyr har stjålet nøglerne til heksen Mares skab, hvor hun opbevarer de hemmelige ingredienser til sin heksebryg og desuden alt halloweenslikket til ballet. Børnene må hjælpe heksen og redde monsterballet! Et (u)hyggeligt eventyr, supersjovt og et must til enhver halloweenfest!
Monsterbalmysteriet (4-6 år)>>
Monsterbalmysteriet (7-10 år)>>

 

halloweenmysterietHalloweenmysteriet

På Grev Vlads fjerntliggende slot Kråkehof er der en gemt skat, som bevogtes af slottets mange mystiske beboere, heksen Maya-Magica, alle spøgelserne, troldmanden Miraculix, Frankenstein’s monster, Grev Vlads slægtning fra Transsylvanien m.fl. For at finde skatten skal man løse spændende udfordringer og gåder.
Halloweenmysteriet (4-6 år)>>
Halloweenmysteriet (7-10 år)>>

 


ismysterietIsmysteriet

Et spændende eventyr i selskab med isprinsesse Arabella. I Ismysteriet har en ond fe taget og låst inde den magiske krystal, som gør at der altid er smuk vinter i Islandet, og nu er den årlige snefest truet! Skattejagten kan udføres både inde eller ude, hjemme eller andet sted. Perfekt til en børnefødselsdag med Frost- eller vintertema!
Ismysteriet (4-6 år)>>
Ismysteriet (7-10 år)>>

 

aggejagtenÆggejagten

En rigtig sjov æggejagt for børnene! Først skal hønen Agathes forsvundne æg findes ved hjælp af ledetråde, finurlige gåder og spændende udfordringer, der skal løses, og derefter gælder det om at finde et påskeæg, som måske er fyldt med slik! Lad børnene fejre påsken ekstra festligt i år!
Påskeskattejagt: Æggejagten (4-6 år)>>
Påskeskattejagt: Æggejagten (7-10 år)>>

 

Her finder du alle vores færdige skattejagter til 4-6 år og 7-10 år>>

Til de lidt ældre børn, der har forladt stadiet med børnefødselsdag, er der mobilskattejagter, escape games og mysterier.

Her finder du færdige skattejagter, som man løser ved hjælp af en app i mobilen>>

Her finder du mysterier og escape games>

Facebooktwitter