Skattejagt – supersjovt og underholdende

 I 2017 var skattejagter mere populære end nogensinde før i Danmark, og skattejagternes popularitet ser ud til at fortsætte i 2018. Der findes forskellige former for skattejagt, som vi oplever til hverdag og fest, men det er fælles for dem alle, at de bliver mere og mere populære.

Skattejagt til børnefødselsdagen

Skattejagternes popularitet viser sig tydeligt, hvis man smutter forbi en børnefødselsdag. Så snart børnene er store nok til at løse enkle opgaver i en gruppe, er det et hit at skifte fiskedammen ud med en skattejagt til børnefødselsdagen. Der bliver mere aktivitet, spænding og en lille smule dramatik med en gemt skat, som man først kan finde, når gåderne og opgaverne er løst. Man kan også gøre det ekstra sjovt med et skattekort, der viser, hvor opgaver og gåder er placeret.

Udendørs skattejagt

Man kan sagtens arrangere en udendørs skattejagt hele året rundt, så længe børnene er rigtigt klædt på. Skattejagtens ledetråde kan man lægge i plastlommer, hvis det er vådt udenfor. Hvis skattejagten foregår, efter det er blevet mørkt, kan man sætte reflekser op, som viser vej til skattejagtens ledetråde. Hvis du vil vide mere om udendørs skattejagt, og hvad der er er at vælge imellem, så læs mere her.

Indendørs skattejagt

Det er meget almindeligt og værdsat at holde en indendørs skattejagt til børnefødselsdagen, og man behøver ikke så meget plads. Hvis man er lidt opfindsom, kan man arrangere en sjov og spændende skattejagt både i en lille lejlighed og et stort hus. Hvis du er interesseret i en indendørs skattejagt, kan du finde mange gode og sjove her.

Udendørs skattejagt med GPS – Geocaching

Geocaching er en skattejagt, hvor voksne eller børn leder efter gemte skatte eller ”cacher”, der er placerede over hele Danmark. Man bruger en GPS, som viser, hvor man befinder sig, og så får man koordinater til det sted, hvor ”skatten” (som regel en beholder med bl.a. en logbog) er gemt. Når man er nået frem og har fundet cachen, skriver man sit navn i logbogen. Her er det ”æren”, som er belønningen, og det er måske mere sjovt for voksne end børn, som ofte gerne vil have sjove gåder på vejen og en god skat, der meget gerne må være noget slik.

Skattejagt med mobilen i apps

Mobilskattejagter er udviklede til børn på 10+ år, der på egen hånd kan gå på skattejagt med mobilen, hvor de får gåder og opgaver på vejen. Børn har måske ikke altid tålmodigheden til Geocaching, der hverken indeholder gåder eller en særlig spændende skat. Hvis du er interesseret i mobilskattejagter, kan du finde nogle rigtig gode her.

Skattejagt som markedsføringskampagne for butikskæderne Bilka og Spar …

Bilka har i flere år arrangeret en skattejagt for sine kunder, hvor man ved hjælp af sin mobiltelefon deltager i en konkurrence med store skatte og præmier. Det er gratis at deltage i skattejagten, og man kan vinde fine præmier, fx en helt ny bil og gavekort på 25 000 kr. Skattejagten tilbydes af Bilka for at give mere trafik og aktivitet i butikkerne.

 

Facebooktwitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*