4 æggejagter til børnene!

æggejagt

Hvis man vil lave en traditionel æggejagt, plejer man at gemme et æg med slik eller flere chokoladeæg, fx i haven, og derefter lade børnene lede efter æggene, som påskeharen har gemt. Man kan også arrangere æggejagter og påskelege på andre måder. Her er nogle idéer – downloade færdige æggejagter i flot design med tilpas svære gåder og udfordringer til børn i forskellige aldre. Eller overraske børnene eller måske hele familien med en cool æggejagt i mobilen.

Æggejagten

Børnene skal løse færdige udfordringer i jagten på hønen Agathes seks æg, der er blevet gemt af de frække kyllinger. Supersjov, spændende og en anderledes måde at fejre påsken lidt ekstra sammen med børnene. Æggejagten fås i to sværhedsgrader, en til børn på 4-6 år, og en til dem, der er begyndt at skrive og læse (7+).

Læs mere og download æggejagten her>>

æggejagt

Æggejagt med kort og gåder i mobilen

Påskens cooleste æggejagt! Lad børnene finde positioner på et kort i mobilen, løse gåder for at “finde” æg og til sidst nå frem til slutmålet, hvor påskeægget venter! Æggejagten kan udføres hvor som helst – du bestemmer selv hvor. Der er tre forskellige alderstilpassede varianter.
Æggejagterne fås til ca. 5-7 år, ca. 8-10 år og til børn fra 11 år og hele familien. Lad det være en udfordring til børnene eller lad både børn og voksne lege med!

Læs mere om æggejagterne i mobilen her>>

Mission: Æggejagt

Dette er en sjov udfordring til de lidt ældre børn (fra 8-12 år), som arrangeres udendørs. Der skal løses udfordringer, både nogle som kræver eftertanke og lidt mere praktiske opgaver. Der skal ledes, tænkes og løbes for at finde bestemte tal på de otte poster.

Læs mere og download Mission: Æggejagt>>

æggejagt

Påskeharens finurlige æggejagt

Påskeharen har fundet på 16 gåder, som er ledetråde i en spændende æggejagt! Supersjovt for børnene og superenkelt at arrangere. Tag en æggejagt og en slik-skat med til alle børnene, når du skal på besøg i påsken – det vil være en populær gave!

Læs mere og download Påskeharens finurlige æggejagt her>>

Få grapevines fine dækkeservietter til børnenes påskebord! Rabattkode her>>

Facebooktwitter