Skattejagt gåder: Hvilken alderskategori skal jeg vælge på skattejagt?

Skattejagt gåder
Der findes to alderskategorier på grapevines skattejagter, 4-6 år og 7-10 år – og det, som man kan sige generelt, i forhold til at vælge alderskategori på skattejagterne, er at for at gennemføre skattejagterne beregnet for aldersgruppen 4-6 år, behøver børnene ikke kunne læse og regne, og for skattejagterne beregnet til aldersgruppen 7-10 år, skal børnene kunne læse en smule og kunne lidt enkel matematik.

Skattejagt for børn
Hvis man har en gruppe børn i blandede aldre, så kommer det an på aldersfordelingen i gruppen – hvis man har flest ældre børn, anbefaler vi at vælge den sværere variant for 7-10 år, så børnene ikke synes, det er for let – og i så fald kan man meget vel lade de ældre børn i gruppen læse gåderne op for de yngre – og her er det en god idé, hvis man har en stor gruppe børn til fødselsdagen, at dele dem op, og samtidig tænke over at blande aldersfordelingen i gruppen. Hvis man derimod har flest yngre børn, kan man vælge den lettere skattejagt gåder med en variant for 4-6 år, så alle kan være med.

Man skal også huske på, at hvis der er noget som børnene ikke kan løse, kan man være med i baggrunden og hjælpe til skattejagt gåder.

Sværhedsgrad skattejagt gåder:  Generelt er de skattejagt gåder, som er med i skattejagterne ikke svære, det er jo meningen, at børnene skal kunne klare sig igennem skattejagten og synes, at det er et sjovt og spændende eventyr!

Tips:
40 færdige skattejagter for børn

Gratis dekorationsmateriale til børnefødselsdag

Den sjoveste børnefødselsdag med en skattejagt!

Fødselsdagsfest

Facebooktwitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*