Skattejagt superheltefødselsdag

Superheltefødselsdag

At holde superheltefødselsdag er et stort hit! At klæde sig ud som superhelt er supersjovt for børnene, og man kan lade temaet gennemstrømme hele fødselsdagen, i alt fra borddækning til udsmykning af lokale og invitationer, og selvfølgelig også i forhold til aktiviteter og mad på fødselsdagen.

Eksempler på mad man kan servere til en superheltefødselsdag kan være superheltesandwiches med en læskende drik til, hvad fx med grøn sodavand, serveret i en bowle med frugt og isklumper i.

Det er altid en god idé at have nogle lege forberedt, så der er noget struktur for børnene. Man kan fx arrangere en femkamp, hvor superheltene skal konkurrere i hvem, som kan løbe hurtigst, eller hvad med at lade superheltene vise deres kundskaber og løse nogle gåder i en skattejagt.

På grapevine finder du en færdig superhelteskattejagt, hvor man skal hjælpe SuperSigurd med at redde Big City fra skurken med den grønne maske.

Efter skattejagten kan man servere en lagkage pyntet med motiv af dit barns yndlings superhelt!

superhelt

Skattejagt: Superhelteeventyret
Et rigtig sjovt eventyr for små superhelte. Hjælp SuperSigurd med at redde Big City fra skurken med den grønne maske. En skattejagt, som skaber temaet for hele superheltefesten. Du får alt, hvad du har brug for, og arrangerer nemt det hele på mindre end en halv time!

Superhelteeventyret 4-6 år>>

Superhelteeventyret 7-10 år>>

Facebooktwitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*