Skattejagt til halloween

halloweenfest skattejagt

Vi har gennem de sidste 10-15 år taget halloween til os som en dansk højtid. Dog hersker der stadig tvivl om hvilken dato halloween er. Hvert år er halloween d. 31. oktober – i år falder dette på en mandag. Så er det på plads!

Halloween fejres typisk ved at man klæder sig uhyggeligt ud, og børnene går ud på ”slik eller ballade” i nabokvarteret. Det foregår ved at børnene banker på døre og siger: ”slik eller ballade”. Dem, der åbner døren hellere have noget slik parat ellers bliver der ballade! Husk det er altid godt at følge med børnene ud, så de ikke går helt alene uden voksne, dette gælder særligt de små.

I forhold til halloween udklædning kan man fx klæde sig ud som monster, spøgelse, heks, skelet, mumie mm. Man vælger måske noget mindre uhyggeligt til de helt små, så de ikke bliver rigtig skræmte, fx et spidermankostume.

I forbindelse med fejringen af halloween kan man udvide festlighederne lidt og køre en skattejagt med børnene. Her er der forskellige at vælge imellem:

Halloweenmysteriet – i skattejagten Halloweenmysteriet skal børnene hjælpe Grev Vlad med at finde Kråkehofs gemte skat. For at det skal kunne lade sig gøre, skal de på vejen løse spændende udfordringer fra bl.a. hekse, vampyrer, monstre, spøgelser og troldmænd. Skattejagten indeholder alt, hvad du skal bruge inkl. diplom.

Halloweenmysteriet for de 4-6 årige

Halloweenmysteriet for de 7-10 årige

Spøgelsesmysteriet – i skattejagten Spøgelsesmysteriet skal de små Spøgelser Buu og Boo bruge børnene hjælp til at finde nøglerne til kælderkammeret i Det Øde Hus – for derinde er den hemmelige skat, som har været bevogtet af Det Gamle Spøgelse i 100 år!

Spøgelsesmysteriet for de 4-6 årige

Spøgelsesmysteriet for de 7-10 årige

Facebooktwitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*