Skattejagt børn

Børn elsker skattejagt! At begive sig ud på og være del af et eventyr – og skattejagter kan skattejagter både udvikle børns kompetencer og kreativitet. Derfor kan skattejagter passe til forskellige situationer, ikke kun børnefødselsdage, men også til hverdagen i skoler og daginstitutioner.

Det kræver en del forberedelsestid og engagement selv at finde på en skattejagt. At finde på en interessant historie, gåder og ledetråde mm. og planlægge det hele nøje, så det bliver en vellykket skattejagt. Det er alle der lige har mod på det i en travl hverdag.

Skal du arrangere en skattejagt, og ønsker derfor en tidsbesparende, kvalitetsløsning? Så det kan være en idé at købe en færdig skattejagt, hvor alt indgår: historie, gåder, facit og forslag til ledetråde, og som er let at tilpasse til det sted, man befinder sig. Du får skattejagten sendt som en fil til din mail, den er i fint design og lige til at skrive ud.

Grapevine er specialister i at lave underholdende, færdige skattejagter til børn. Der findes skattejagter for to forskellige alderskategorier, 4-6 år og skattejagter for børn i alderen 7-10 år – sidstnævnte hvor børnene skal kunne læse, og regne en smule.

Der er både temaskattejagter samt generelle skattejagter uden tema. Af temaskattejagter at vælge i mellem er der fx den populære piratskattejagt eller superhelte-skattejagt, prinsesse-skattejagt, detektiv-skattejagt og mange flere.

Her finder du alle 40 færdige skattejagter for børn>>

Kontakt:

www.grapevine.dk
Mirago Media AB
Kärleksgatan 2a
211 45 Malmø
Sverige

kundeservice@grapevine.dk

Facebooktwitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*