Skattejagt prinsessefødselsdag

prinsessefodselsdag

 

Hvordan arrangerer man en prinsessefødselsdag? Først skal man lave nogle fine prinsesseindbydelser, der kan dit barn meget vel hjælpe til, med fx at lave en fin prinsessetegning som du skanner ind. På indbydelsen kan man skrive, at man inviterer til prinsessefødselsdag, og at man meget gerne må komme udklædt.

Man kan få frit løb for kreativiteten i forhold til borddækningen – lav fx en fin trone af stof med en prinsessekrone klippet ud af pap, som klistres på fødselsdagsprinsessens stol. Bordet dækkes med fin papirsdug, og man kan enten købe færdigt service med prinsessetema, eller dække bordet fint med det man har tilgængeligt derhjemme og komplimentere med lyserøde servietter, konfetti og andet pynt.

Til prinsessefødselsdagen skal der selvfølgelig også gerne være noget underholdning. Det kan anbefales, at arrangere noget underholdning, så festen ikke bare bliver “fri leg”, hvilket kan blive lidt kaotisk. Man kan fx lege “kys en frø”, hvor hvert barn får uddelt et prinsessekys med sit navn på. Man sætter en planche op på væggen med en tegnet frø, og børnene skal derefter, med bind for øjnene, placere deres prinsessekys. Det gælder om at ramme frøens mund med et prinsessekys, den som kommer tættest på munden vinder!

En anden populær aktivitet er selvfølgelig en skattejagt. Her finder du en færdig skattejagt med prinsessetema:

Skattejagt: Prinsessemysteriet

Den perfekte fødselsdagsaktivitet for alle med prinsessedrømme! Prinsessemysteriet er en underholdende skattejagt, hvor alle prinsesser skal hjælpe til med at befri prins Månestråle, som en ond fe har forvandlet til en frø og har låst inde i slotstårnet!

Prinsessemysteriet for 4-6 år>>

Prinsessemysteriet for 7-10 år>>

Facebooktwitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*