Top 10 skattejagter

Top 10 skattejagter. Her har du en top 10 liste over populære skattejagter fra grapevine, så er det bare at vælge en, som passer ind i det tema som I ønsker for fødselsdagen. Valg af skattejagt kan også udgøre temaet, og være omdrejningspunktet for børnefødselsdagen.

Skattejagten er spændende nok til at være den eneste aktivitet til børnefødselsdagen, og man kan evt. bede de små gæster om at klæde sig ud efter temaet, dette kan man specificere i indbydelsen. Det skaber altid en god stemning og et sammenhold at klæde sig ud!

detektivmysteriet

Skattejagt: Detektivmysteriet
Et rigtig sjovt mysterium at løse for børnene! I Småkøbing forsvinder der værdifulde bøger fra biblioteket, og der en udlovet en belønning til dem, som finder bøgerne. Lad børnene blive detektiver og løse finurlige gåder i jagten på bøgerne! Alt, hvad du behøver findes i produktet – nemt for dig og supersjovt for børnene!
For 4-6 år
For 7-10 år

streg

piratskattejagt

Piratskattejagt: Skattejagt på de 7 have
Hold piratfest med en spændende skattejagt! Lad de små pirater begive sig ud på eventyr på de syv have! På vej mod skatten skal de løse finurlige gåder og udfordrende opgaver. Du får alt, hvad du har brug for, så du hurtigt og nemt kan arrangere denne supersjove skattejagt med pirattema!
For 4-6 år
For 7-10 år

stregsuperhelte_1

Skattejagt: Superhelteeventyret
Et rigtig sjovt eventyr for små superhelte. Hjælp SuperSigurd med at redde Big City fra skurken med den grønne maske. En skattejagt, som skaber temaet for hele superheltefesten. Du får alt, hvad du har brug for, og arrangerer nemt det hele på mindre end en halv time!
For 4-6 år
For 7-10 år

Børnefødselsdag: Tips til mad, tema og de mest populære lege

streg

prinsessemysteriet

Skattejagt: Prinsessemysteriet
Den perfekte fødselsdagsaktivitet for alle med prinsessedrømme! Prinsessemysteriet er en underholdende skattejagt, hvor alle prinsesser skal hjælpe til med at befri prins Månestråle, som en ond fe har forvandlet til en frø og har låst inde i slotstårnet.
For 4-6 år
For 7-10 år

streg

ismysteriet skattejagt børn

Skattejagt: Ismysteriet
Et spændende eventyr med isprinsesse Arabella, pingvinen Puk og elgen Ole! Børnene skal hjælpe isprinsessen med at redde den årlige snefest! Skattejagten kan foregå indenfor eller udenfor, hjemme eller ude, for både mange og få børn – enkelt for dig, supersjovt for børnene!
For 4-6 år
For 7-10 år

streg
junglemysteriet skattejagt børn

Skattejagt: Junglemysteriet
Skattejagt for alle eventyrere! Børnene skal begive sig ud på ekspedition i junglen for at finde mayaindianernes glemte by og dens sagnomspundne skat! Et eventyr fyldt med spændende udfordringer, gåder og møder med junglens vilde dyr! Alt, hvad du behøver, medfølger – du skal bare tilføje en smule fantasi!
For 4-6 år
For 7-10 år

streg

hotelmysteriet skattejagt børn
Skattejagt: Hotelmysteriet
Hold en mysteriefødselsdag og lad børnene løse det spændende Hotelmysterie! Hotelchefen Georg Gæstfri skal bruge børnenes hjælp til at stoppe en listig tyv, som er løs på hotellet. På denne spændende skattejagt skal børnene løse gåder, finde de forsvundne ting og desuden indsamle ledetråde til hvem tyven er. Perfekt udenfor, til sommer og ferie!
For 4-6 år
For 7-10 år

streg

skovmysteriet

Skattejagt: Skovmysteriet
En sjov skattejagt for børnene med en spændende historie! Denne skattejagt gennemfører man udenfor med skattekort og ledetråde. Den egner sig godt til haven, i parken, på stranden eller i skoven! Børnene befinder sig på Familien Skovs campingplads i Storskoven, hvor eventyrjægeren Vilde Valdemar har gemt en skat.
For 4-6 år
For 7-10 år

streg

sommermysteriet

Skattejagt: Sommermysteriet
Lad børnene løse sommermysteriet, som ankommer med flaskepost. Rigtig sjov og sommerlig skattejagt, som kan gennemføres næsten hvor som helst, og som passer til enhver lejlighed- hele sommeren. Forgyld sommerfesten for børnene! Enkelt at forberede for dig, og supersjovt for børnene!
For 4-6 år
For 7-10 år

streg

spogelsesmysteriet

Skattejagt: Spøgelsesmysteriet
De Små Spøgelser Buu og Boo skal have hjælp af børnene til at finde nøglerne til kælderkammeret i Det Øde Hus- for derinde er den hemmelige skat, som har været bevogtet af Det Gamle Spøgelse i 100 år! Et rigtigt spændende mysterium for børn- blandt spøgelser, monstre, hekse og troldmænd!
For 4-6 år
For 7-10 år

stregDu finder alle grapevines skattejagter her

Facebooktwitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*