Idéer til skattejagt

Hvis du selv skal arrangere en skattejagt fra bunden, er der forskellige ting du skal tænke på, her får du lidt idéer til, hvordan en skattejagt forløber.

Idéer til skattejagt: Først og fremmest er det en god idé at have et tema for skattejagten og derudfra have et plot / en historie, det kan være noget, som er sket, som skal løses, og i forbindelse med dette nogle relaterede gåder / udfordringer, som børnene skal svare på eller løse. Derefter placeres poster på et kort, som børnene følger, alternativt laver du skattejagten med ledetråde. En ledetråd kan fx være “Jeg er coolest” = fryseren, eller “Mig flyver Aladdin på” = et tæppe, så gemmer man gåderne ved de steder. Børnene går derefter fra post til post med kortet eller vha. ledetråde og løser gåderne, og til sidst skal de finde den eftertragtede gemte skat – hele pointen med skattejagten. Skatten kan fx være slikposer eller æsker med slik, eller hvis det er til de mindre børn og man ikke vil give dem slik, kan det også fx være en stor skål med popcorn!

Hvis du synes det virker lidt omstændigt og tidskrævende at arrangere din egen skattejagt fra bunden, så kan du vælge en færdig skattejagt, hvor alt er lavet for dig! Hos grapevine er skattejagterne komplette, med en spændende historie og færdige gåder og med et fint layout. Det eneste du skal gøre er at placere posterne med gåderne og til sidst et gemmested for skatten. Med i produktet indgår sjove ledetråde, som man kan knytte til posterne.

Se alle skattejagter på grapevine.dk

Facebooktwitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*