Hotelmysteriet – en sjov aktivitet til børnefødselsdag!

Skattejagt Hotelmysteriet

 

Leder I efter en sjov aktivitet til børnefødselsdag? Hotelmysteriet er en skattejagt, som egner sig rigtig godt til børnefødselsdagen om sommeren.

Hotelmysteriet et helt nyt produkt på grapevine. Skattejagten Hotelmysteriet findes i to alderstilpassede versioner til børn i alderen 4-6 år og 7-10 år. Hvis du har blandede aldersgrupper anbefaler vi den lette version, så kan de ældre være med til at læse.

I hotelmysteriet behøver hotelchefen Georg Gæstfri børnenes hjælp til at stoppe en listig tyv, der er løs på hotellet. På denne spændende skattejagt skal børnene løse gåder, finde de forsvundne ting og desuden indsamle ledetråde til hvem tyven er. Med børnenes fantasi har I snart forflyttet jer til Hotel Holiday og er på jagt efter den maskerede tyv!

Skattejagten Hotelmysteriet er anderledes, udfordrende og lærerig og kan udføres både indenfor og udendørs. Man kan udføre skattejagten vha. et skattekort eller ledetråde. Detaljer med hvordan dette løses findes i produktet.

Du forbereder og gennemfører enkelt skattejagten. Det tager ca. 30 minutter at sætte sig ind i skattejagten og ca. 45 minutter at udføre den. Du får skattejagten leveret efter køb til din mailbox lige til at printe.

Superenkelt for dig og supersjovt for børnene!

Skattejagt: Hotelmysteriet 4-6 år | Skattejagt: Hotelmysteriet 7-10 år

Facebooktwitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*