Ny skattejagt Undervandsmysteriet

Undervandsmysteriet

Børnefødselsdag med en rigtig spændende og supersjov skattejagt!

Undervandsmysteriet er ny supersjov skattejagt, som foregår på havets bund i et underfundigt og meget æstetisk univers!

Historien: Kaptajn Kuling, som har sejlet på de syv have hele sit liv, har på sine gamle dage har bosat sig på en lille ø. I havet rundt om øen lever der delfiner, som er udrydningstruede, og kaptajnen ønsker nu at åbne et delfinbørnehjem for at redde dem!

Engang for længe siden fandt kaptajnen et gammelt skattekort til piraten Etbens skat, og nu vil han gå på jagt efter den! Men der et stort problem, for kaptajn Kuling er ret bange for vand! Han har anskaffet sig en lille blå ubåd, og beder nu jer om at hjælpe ham med at hente skatten på havets bund! Men I må skynde jer, for piraten Etben har hørt om hans planer og har også tænkt sig at hente skatten. Etben har desuden været lidt snedig, da han gemte sin skat, han låste nemlig skattekisten med seks hængelåse og har gemt nøglerne i havet!

Man køber en komplet skattejagt og vælger selv, om man vil tegne et kort, eller bruge de medfølgende ledetråde (enkle forslag indgår i produktet). Du sætter de færdige ark med gåder op på de poster, du har udset. Det hele arrangeres enkelt på ca. en halv time. Skattejagt børn

Derefter er det bare at gå i gang og lade børnene gå på jagt efter nøglerne i historien! For hver gåde som de løser, får de et nøglekort, som til sidst skal bruges til at åbne skattekisten med. På vejen skal de også gå igennem spændende fysiske udfordringer, som også findes beskrevet i produktet.

Arrangér en unik og anderledes børnefødselsdag med en rigtig spændende og supersjov skattejagt – man kan evt. lade sig inspirere af havtemaet og pynte op efter dette derhjemme, der er masser af visuel inspiration at finde på billederne i skattejagten, og evt. kan de små gæster komme udklædt.

Skattejagten findes til to alderskategorier:

Undervandsmysteriet 4-6 år

Undervandsmysteriet 7-10 år

 

Tips:
9 Mobilskattejagter

17 Halloween kostumer

7 Halloween pynt

 

Facebooktwitter

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*