skattejagt piratfødselsdagAt holde piratfødselsdag er populært blandt små pirater! Hvordan arrangerer man så en vellykket piratfødselsdag?

Først og fremmest skal man finde ud af, hvor mange pirater I bliver?
Derefter laver man en fin invitation med pirattema, fx kan man lave invitationen i form af et skattekort, og hvor man specificerer, at man meget gerne må komme udklædt.

Hvordan laver man et piratkostume?
Dette gøre let med en løs hvid skjorte, evt. med en vest, et par sorte bukser, eller strømpebukser og knælange shorts, og et tørklæde bundet om hovedet, eller en sørøverhat, hvis man har en sådan. En krog i stedet for en hånd kan man nemt lave af pap og metalfolie.

Mad til en piratfødselsdag:
Piratspyd: spyd med små frikadeller, cocktailpølser, stykker af rød peberfrugt og frisk ananas.

Frugtbowle: Lav en eksotisk frugtbowle, som fører tankerne hen til De Caribiske Øer. Bland lige dele mineralvand eller frugtsodavand med eksotisk juice i en stor skål. Kom stjernefrugt, appelsin, melon og ananas i. Hæld is i bowlen lige inden servering. Servér med sugerør.

Piratlagkage: Lagkage dekoreret med et låg af sort marcipan med et udskåret sørøverflag eller print på rispapir.

Skattejagt på de 7 have
Hold piratfest med en spændende skattejagt! Lad de små pirater begive sig ud på eventyr på de syv have! På vej mod skatten skal de løse finurlige gåder og udfordrende opgaver. Du får alt, hvad du har brug for, så du hurtigt og nemt kan arrangere denne supersjove skattejagt med pirattema
For 4-6 år | For 7-10 år

 

Børnefødselsdag: Tips til mad, tema og de mest populære lege

Facebooktwitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *